Bed en Breakfast - Hotel

De gasten in B&B Hotel OpStal, (Bed & Bòttrám in het Venray's) kunnen genieten in een van de unieke boerderijkamers en van de mooie landelijke omgeving waar in De Martiene Plats zich bevind, op steenworp afstand van het Peeldorp Venray.

B&B Hotel OpStal

In B&B Hotel OpStal met eigen ingang, hebben de 6 sfeervolle boerderijkamers, elk een unieke badkamer. Boven zijn 4 B&B kamers waarvan een met riante bedstee en op de begane grond zijn 2 B&B kamers waarvan een ook geschikt is voor mindervaliden. Reserveren min. 2 nachten.

De 'Potstalkamer' is een gezellige ontbijtkamer met knusse zithoek. 's Morgens kunt u hier terecht voor een uitgebreid boerenontbijt met vers gebakken brood, broodjes, beschuit, vlees/kaas/zoet beleg, huisgemaakte jam, koffie, thee, melk, sap, yoghurt, eitje van scharrel kippen. Heeft u een dieet of een voedselintolerantie, dan kunnen wij ook een ontbijt voor u verzorgen.

's Avonds kunt u hier rustig aan tafel zitten en napraten over de dag of u kunt in de zithoek lekker relaxen op de bank met een boek uit de boekenkast, krant lezen, TV kijken en genieten van een kopje koffie, glas thee of een drankje uit de koelkast.

 

Vakantieappartement 't Bakhuuske of vakantieappartement d'n Dael

De vakantieappartementen met eigen terras, zijn compleet en gezellig ingericht met een keuken, eethoek, zithoek, badkamer en boven 2 slaapkamers, dat is het gemak van een appartement/huisje, of u er met z’n tweeën of met uw gezin in verblijft............te huur voor min. 3 nachten.

't Bakhuuske is geschikt voor 4 personen, begane grond: woonkamer, keuken, badkamer, boven: 1 kamer 2 pers. bed, 1 kamer 2 x 1 pers. bedden

d'n Dael is geschikt voor 4 personen, begane grond: woonkamer, keuken, badkamer, boven: 1 kamer 2 pers. bed, 1 kamer 2 x 1 pers. bedden

 

Bij ons kunt u gebruik maken van:

  • Gratis internet Wi-Fi
  • Gratis parkeerplaats
  • Fietsen verhuur (via fietswinkel in Venray
  • Recreatieruimte, speelloods, speelweide, trampoline, skelters, overdekt terras bij Jeu de Boules baan, zwembad (seizoengebonden)
  • Folders en fietsroutes van de omgeving