Logeerboerderij De Martiene Plats

Logeerboerderij De Martiene Plats
 
De Martiene Plats is een historische, monumentale, Saksische boerderij van ± 1640 met rieten dak, compleet met een waterput, bakhuuske, de turfschop en de grote schuur wat ligt in het buurtschap Weverslo bij Merselo, 3,5 km van centrum Venray op het mooie Noord Limburgse platteland.
Mooie bosrijke- en landelijke omgeving, om te genieten van de rust, ruimte, natuur, om te wandelen, fietsen of gewoon niks doen.

Bij ons kunt u logeren in een de sfeervolle appartementen/huisjes, in de luxe groepsaccommodatie of in een van de unieke Boertel kamers voor Bed en Bòttrám.
 
Appartementen/huisjes: ’t Bakhuuske, d’n Dael en 't Veldhuuske
 
De vakantieappartementen/huisjes zijn gezellig en compleet ingericht en ideaal voor vakantie, weekend of midweek weg met uw gezin.

Maar ook geweldig en sfeervol voor een paar ontspannen dagen met z'n tweeën.     
   
Recreatieruimte/Speelloods en Speelweide
 
De recreatieruimte/speelloods is prachtige accommodatie voor kinderen (poppen- auto- tekenhoek, schoolbord) maar ook voor volwassenen die graag willen sjoelen, darten, poolbiljarten of in divers lees- en tijdschriften willen kijken of met andere gasten wil "buurten".
Fiets- wandel- VVV- folders van wat er allemaal in de omgeving te doen is.

De Speelweide: voetbalveldje, tafeltennis, trampoline, wip, duikelstang, klimtoren, schommel, skelters, Jeu de Boules baan en in de zomermaanden een zwembad.
 
De tuin
 
In de tuin staan verschillende fruitbomen zoals kersen, appel, peren en pruimenbomen en niet te vergeten walnootbomen.
In de seizoenen wanneer de oogst rijp is, kun u proeven/snoepen/genieten van het lekkers en mag u zelfs helpen met plukken.

Luxe Groepsaccommodatie - Boertel B&B ‘OpStal’
 
‘OpStal’ is een luxe groepsaccommodatie voor familie of vrienden in een unieke boerderij.
‘OpStal’ is een Boertel 'de luxe van een hotelkamer op de boerderij' voor Bed & Breakfast.

Zes luxe boerderijkamers met een eigen unieke badkamer,
waarvan één ingericht voor minder validen,
één sfeervolle bruidsuite en één intieme bedstee,
en een smaakvolle ontbijt- zitruimte in de ‘Potstalkamer’

Deze accommodatie is bijzonder geschikt voor bedrijf- en teamwork groepen voor vergaderingen of brainstormsessies die dan weer gecombineerd kunnen worden met ontspannende of sportieve activiteiten op of in de omgeving van de boerderij.
Behalve sportief bezig zijn kunnen gasten ook niets doen en alleen kijken en luisteren naar de koeien, paarden, vogels en genieten van pure Limburgse gezelligheid.