Bed en Breakfast - Hotel

Thuiskomen en genieten van de warmte van een knapperend haardvuur in de gastenwoonkamer. Zes sfeervolle slaapkamers, zes unieke badkamers, waarvan een kamer met een riante Bedstee en een kamer is geschikt voor mindervaliden. Deze B&B vind u in een prachtige landelijke en bosrijke omgeving vlakbij Venray in de Noord-Limburgse Peel.

Het achterste deel van de woonboerderij is in 2007 verbouwd tot een sfeervolle Bed & Breakfast accommodatie. OpStal' heeft een eigen ingang, u kunt overnachten in een van de sfeervolle kamers met eigen badkamer. Boven zijn vier kamers, waarvan twee kamers met 2 x 1 pers.bedden (Erfkamer en Peelkamer), een kamer heeft een Bedstee met groot 2 pers.bed (Hooikamer) en een kamer met een stapelbed (Turfkamer). Op de begane grond zijn twee kamers, waarvan een kamer met een 2 pers.bed (Weikamer) en een kamer met badkamer die ook geschikt is voor mindervaliden (Erfkamer).

Aanwezig voor onze gasten, terrassen en tuin met diverse zitplekjes, genieten van het buitenleven, speelloods met poolbiljart, dartbord, auto- en speelhoek, leuk voor grote en kleine gasten, kapschuur met diverse zitjes, Jeu de Boules baan, sport en speelweide met trampoline, tafeltennis, voetbalgoal, zwembad, afsluitbare fietsen stalling met oplaadmogelijkheden voor E-Bikes.

Voor gasten van Boertel 'OpStal' is er een huiskamer, de ‘Potstalkamer’ (daar waar eens de koeien stonden). ’s Morgens kunt u hier terecht voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, met versgebakken brood(jes), streekproducten en huisgemaakte jam. ’s Avonds napraten over wat de dag heeft gebracht, u kunt in de zithoek lekker relaxen op de bank, met een boek uit de boekenkast, krant lezen, of TV kijken, en genieten van een kopje koffie, thee of iets anders.

Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek na het ontbijt voor 10.00 uur

Bij ons kunt u gebruik maken van:

  • gratis internet Wi-Fi
  • gratis parkeerplaats
  • Fietsen verhuur (via fietswinkel, van te voren vermelden)
  • Recreatieruimte, speelloods, speelweide, overdekt terras, Jeu de Boules baan
  • Folders en fietsroutes van de omgeving