Zakelijk

Dichtbij het centrum van Venray (3,5km) de steden Venlo (30km) en Eindhoven (40km) en Nijmegen – 's-Hertogenbosch - Weert (50km). De autosnelweg (A73) ligt op 5 minuten rijafstand. De Duitse grens is op 20 minuten rijafstand. Door de goede bereikbaarheid van de omliggende dorpen/steden biedt Boertel De Martiene Plats uitstekende mogelijkheden voor zakelijk overnachten.
 
Bij deze sfeervolle en karakteristieke boerderij op het rustige platteland kunt u terecht voor succesvol vergaderen, weldadige rust en de Limburgse gemoedelijkheid, geven u het gevoel heerlijk te kunnen onthaasten op kleinschalig en dus persoonlijk niveau.

 

Zakelijk: Vergaderen / Brainstormen / Teambuilding Vergaderen behoort tot de mogelijkheden bij De Martiene Plats en is geschikt voor dag- vergader- en of brainstormsessies voor 10 tot maximaal 16 personen. U kunt uw vergadering combineren met een ontspannende activiteit zoals kennismaken met de omgeving van de boerderij, een natuurwandeling wel of niet met een gids. Elk seizoen is het bij De Martiene Plats aangenaam vertoeven. Inspiratie en ideeën gaan er vanzelf borrelen en bruisen.

U kunt uw vergadering combineren met een ontspannende activiteit in de recreatieruimte met binnenspeelactiviteiten zoals een dartbord, sjoelbak of poolbiljart of met buiten activiteiten zoals sport en spel, Jeu de Boules, tafeltennis.

Dag vergadering arrangement: max. 16 personen. Meerdaagse vergaderingen arrangement: voor max. 10 personen.

 

Zakelijk: Bed & Breakfast / Vergaderen / Brainstormen /  Teambuilding Zakelijk onderweg in Noord-Limburg, naar klanten, collega's, beurs in de Evenementenhal Venray, of zakelijk vergaderen in combinatie met overnachten bij Boertel De Martiene Plats op 3,5 km van centrum Venray in B&B BoerderijHotel 'OpStal'.

Meerdaagse vergaderingen arrangement in 'OpStal' minimaal 6 personen. Meerdaagse vergaderingen arrangement: voor max. 10 personen.

We beschikken over:

  • 3 kamers met twee eenpersoons bedden
  • 2 kamers met een tweepersoonsbed
  • 1 kamer met een stapelbed
  • Alle kamers beschikken over een badkamer met douche, wastafel en toilet, handdoeken, douche- haarshampoo, tissues, toiletpapier en een haarföhn
  • Draadloos internet (wifi), flip-over met papier De rustieke 'Potstalkamer' met zithoek en televisie heeft voldoende zitplaatsen Koffie/thee faciliteiten en een koelkast waarin drankjes staan die u tegen betaling kunt nuttigen
  • Een recreatieruimte met veranda en binnen is aanwezig een poolbiljart, dartbord en sjoelbak
  • Een terras met meubelen 

Neem contact met ons voor een passend arrangement.

In de accommodaties geldt een rookverbod. U kunt zo nodig gebruik maken van het overdekt terras bij de Jeu de Boules baan. Wilt u reserveren, graag contact via telefoon of mail.

Leonoor van Osch 0478 – 546 332 / info@martieneplats.nl